VALIKKO
Sähköiset palvelut > Asiointitili ja lomakkeet

Kansalaisen Asiointitili

Asiointitili on Peruspalvelukuntayhtymä Kallion tietoturvallinen sähköisen asioinnin alusta paperipostin sijaan.

Asiointitilille voit lähettää hakemuksia ja asiointiviestejä liitetiedostoineen. Hakemuslomakkeita Kallion palveluihin löydät oikealta.

Suostumuksenpdf, 547 kb asiointitilin käyttöönotosta voit toimittaa sinua palvelevaan Kallion yksikköön.

Lisätietoja:
puh. 044 419 5012 tai kirjaamo@kalliopp.fi

Ota Asiointitili käyttöösi!

Lisätietoja Asiointitilistä Valtorin sivuilla

Salassapitosäännökset ja henkilötietolain mukainen suojaamisvelvoite eivät mahdollista arkaluontoisten ja salassa pidettävien asiakas- ja potilastietojen eikä päätös- ja muiden luottamuksellisten tietojen lähettämistä tavallisessa suojaamattomassa sähköpostissa siitäkään huolimatta, että siihen olisi asiakkaan tai potilaan suostumus.

Terveyden- ja sosiaalihuollon viranomainen voi lähettää asiakkaalleen ja muille viranomaisille viestejä vain, mikäli sillä on käytössään sähköposti, jossa on riittävän vahva salaus ja osapuolet voidaan tunnistaa.

Luottamuksellisten ja salassa pidettävien tietojen turvallinen lähettäminen hoidetaan Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa Turvapostilla tai Kansalaisen asiointitilin välityksellä.

Terveyspalvelujen lomakkeet

Ilmoitus potilasvakuutuskeskuksellepdf, 65 kb
(vahinkoilmoituslomake)

Nämä lomakkeet ovat täydennettäviä pdf-lomakkeita. Voit tulostaa lomakkeet sellaisenaan ja täydentää ne käsin tai tallentaa omalle tietokoneellesi ja täyttää ennen tulostusta. Muista kuitenkin allekirjoittaa lomake tulostuksen jälkeen. Lomakkeiden avaamiseen tarvitset pdf-tiedostoja lukevan ohjelman (esimerkiksiAdobe Reader).

Lomakkeiden tallentaminen omalle tietokoneellesi onnistuu esimerkiksi napsauttumalla linkin kohdalla hiiren oikeaa painiketta ja valitsemalla "Tallenna kohde nimellä" tai "Save Target As". Tarkemmat täyttöohjeet löydät lomakkeista.

Lataa ilmainen
Adobe Reader