Koronarokotukset Peruspalvelukuntayhtymä Kallion kunnissa

Peruspalvelukuntayhtymä Kallio aloittaa väestön joukkorokotukset koronaa vastaan helmikuussa.

Iäkkäiden rokotukset

Yli 80-vuotiaille kotona asuville sekä heidän kanssaan samassa taloudessa asuville omaishoitajille koronavirusrokotusten ajanvaraus on avoinna 18.2.2021 alkaen torstaisin klo 9 eteenpäin. Ajanvaraus on auki vain niin kauan kuin aikoja on annettavana. 

Ajan koronarokotukseen voi varata sähköisesti tai puhelimitse. Mikäli samaan aikaan rokotetaan samassa taloudessa asuva omaishoitaja tai puoliso, tulee ajanvaraus tehdä puhelimitse.

Kotihoidon asiakkaat saavat rokotusajan kotisairaanhoitajalta.

70–80-vuotiaita siirrytään rokottamaan, kun yli 80-vuotiaat on saatu rokotettua. Rokotusten eteneminen riippuu rokotteiden saatavuudesta. Seuraathan ilmoitteluamme osoitteessa www.kalliopp.fi.

Alle 70-vuotiaiden riskiryhmäläisten rokotukset

Ensimmäisenä rokotuksen saavat he, joilla on erittäin voimakkaasti koronaviruksen vaikealle muodolle altistava sairaus tai tila. Nämä ajat annetaan vain puhelimessa. Riskiryhmien koronarokotusten järjestyksen voit tarkistaa tästä linkistä.

Puhelinajanvaraus alle 70-vuotiaille riskiryhmäläisille on avoinna keskiviikkoisin klo 9 alk. Puhelinlinja on auki vain niin kauan, kun aikoja on annettavana. 

Ajanvaraus koronavirusrokotuksiin

Alkuvaiheessa rokotusaikoja on saatavilla niukasti koronarokotteiden saatavuudesta johtuen. Ajanvaraus koskee vain 1. rokoteannosta, tehosterokotus annetaan 12 viikon päästä.

Huolehdithan, että iäkkäät läheisesi saavat rokoteajan ja pääsevät rokotuspisteelle.

Rokotteet annetaan neuvoloissa. Suosittelemme maskin käyttöä ja saapumista annettuna aikana. Rokotuksen jälkeinen seuranta-aika on 15 minuuttia.

Koronarokotus on maksuton.