Olet tässä

Punaiset vaahteran lehdet

Lapsiperheiden kotipalvelu

Lapsiperheiden kotipalvelun palveluseteli myönnetään, kun perhe tarvitsee apua akuutissa, ennalta odottamattomassa tilanteessa, johon perhe ei ole voinut varautua.

 

Voit saada palvelusetelin lapsiperheiden kotipalveluun, kun sinun tai perheesi tilanne täyttää kotipalvelun kriteerit. Palveluseteleitä voidaan myöntää esimerkiksi sairauden tai haastavan perhetilanteen vuoksi. Palvelua ei myönnetä äkillisesti sairastuneen lapsen hoitoon,  siivoukseen, vanhempien harrastamiseen tai yhteiseen aikaan.

Lapsiperheiden kotipalvelu on tilapäistä apua ja siitä peritään asiakasmaksulain mukainen asiakasmaksu.

Lapsiperheiden kotipalvelua tuottavat peruspalvelukuntayhtymä Kallion hyväksymät yksityiset palveluntuottajat.

Toimi näin

  • ota yhteyttä lapsiperheiden kotipalveluun p. 044 419 5721, ti–to klo 9–11.
  • kun olet saanut myönteisen palvelusetelipäätöksen ja palvelusetelitulosteen, voit olla yhteydessä valitsemaasi Kallion hyväksymään yksityiseen palveluntuottajaan, jonka kanssa teet sopimuksen palvelusta
  • tiedot yksityisistä tuottajista, palveluista ja niiden hinnoista löydät osoitteesta Parastapalvelua.fi. Palveluntuottajien vertailu ei edellytä kirjautumista järjestelmään.
  • Kirjautumalla järjestelmään pääset katsomaan omia palveluseteleitäsi, tietojasi ja palvelutapahtumiasi

Palvelusetelin arvo

  • 25,35 €/h

Voit halutessasi ostaa palveluntuottajalta lisäpalveluita, jotka maksat itse. Lisäpalveluista sinulla on mahdollisuus tehdä kotitalousvähennys verotuksessa.

Anna palautetta! Lapsiperheiden kotipalvelun palautekysely on auki. Kysely on tarkoitettu henkilöille, joille on myönnetty lapsiperheiden kotipalvelua. Pääset vastaamaan kyselyyn klikkaamalla tästä linkistä. 

Ota yhteyttä

Lapsiperheiden kotipalvelu

p. 044 419 5721

ti–to klo 9–11