Päihdepalvelut

Tilanteesi mukaan voit saada yksilö-, pari- tai perheterapiapalveluja taikka osallistua terapeuttisiin ryhmiin (mm. keskusteluryhmät ja retkitoiminta) vertaistukea saadaksesi. Lisäksi voit tarvittaessa saada lääkkeetöntä tai lääkkeellistä avokatkaisuhoitoa tai arvioinnin perusteella opioidiriippuvaisten korvaushoitoa. Tilanteesi vaatiessa hoitosuhteessa myös kotikäynnit ovat mahdollisia. Voit asioida A-klinikalla myös työpaikalta hoitoon ohjattuna, ajokorttiseurantaan (EU-direktiivin mukaiset) ohjattuna tai yhdyskuntapalveluun kuuluvan päihdetietousjakson (5 kertaa/asiakas) merkeissä. Sinulla on mahdollisuus saada A-klinikalla myös korva-akupunktiota tai tarvittaessa ohjaus muihin palveluihin. A-klinikkakäynnit perustuvat vapaaehtoisuuteen ja ovat luottamuksellisia.

Toimi näin

A-klinikalle et tarvitse lähetettä, vaan voit ottaa yhteyttä ajanvaraukseemme tai tulla käymään päivystysajalla. A-klinikan päivystysaika on Ylivieskassa (Terveyskeskuksessa vastaanoton käytävällä) ma-to klo 8-11 ja Nivalassa (A-klinikalla) ma-to klo 8-9.

Maksullisuustieto

Lääkärin lausunnoista ja käyttämättä jätetyistä lääkärin vastaanottoajoista laskutetaan voimassa olevan hinnaston mukaan.

Palvelupaikat

Toimipiste

Pappilantie 1
85200 ALAVIESKA

Toimipiste

Kalliontie 36
85500 NIVALA

Toimipiste

Annintie 4
85410 SIEVI

Toimipiste

Kirkkotie 4
84100 YLIVIESKA