Ylivieskan eläinlääkäriasema

Eläinlääkäripalvelut

Peruspalvelukuntayhtymä Kallion eläinlääkintähuolto vastaa eläinlääkäripalveluiden antamisesta tuotanto- ja lemmikkieläimille Ylivieskan, Nivalan, Sievin ja Alavieskan kuntien alueella.

Eläinlääkärin virkatehtävät

Eläinlääkintähuoltoon kuuluvat lisäksi eläinsuojelu, eläintautien vastustaminen ja ennaltaehkäisy ja eläimistä saatavien elintarvikkeiden alkutuotannon valvonta.

Toimi näin

Ajanvarausaika on maanantaista perjantaihin klo 8.00-9.30. Klo 9.30-16.00 välisenä aikana vain erittäin kiireelliset yhteydenotot. Päivystysaikana palvellaan päivystyspuhelinnumerosta.

Pääasiallisesti pieneläinpalveluja tarjotaan virka-aikana Ylivieskan eläinlääkärivastaanotolla. Tiistaisin klo 16 – 18 on saatavissa peruseläinlääkäripalvelua ajanvarauksella. Laajennettu vastaanottoaika on tarkoitettu palvelemaan heitä, joilla on vaikeuksia työn tai muun vastaavan syyn vuoksi tuoda lemmikkinsä hoitoon virka-aikana.

Maksullisuustieto

Eläinlääkäripalvelut ovat maksullisia. Maksu perustuu kunnalliseen eläinlääkäritaksaan, joka löytyy Valvontasuunnitelma ja perittävät maksut - sivulta.

Palvelupaikat

Toimipiste

Katajistontie 2
84100 YLIVIESKA

Toimipiste

Pajatie 1 C
85500 NIVALA