Olet tässä

Saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee peruspalvelukuntayhtymä Kallion verkkosivuja ja on laadittu 3.2.2020.

Verkkosivut on julkaistu 3.2.2020.

Verkkosivupalvelun toimittaja Joki ICT Oy on testannut saavutettavuuden erilaisilla testaustyökaluilla ja itsearvioinnilla. 

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Täyttää kriittiset saavutettavuusvaatimukset

Digipalvelun ei-saavutettava sisältö (WCAG-kriteerien mukaan)

Verkkosivuille on siirretty vanhoilta www-sivuilta ennen 23.9.2018 julkaistuja tiedostoja, joita ei tulla muuttamaan saavutettavuusvaatimusten mukaisiksi. Verkkosivuille julkaistavat uudet tiedostot ovat saavutettavuusvaatimusten mukaisia.

Jos jostain tiedostosta tarvitaan saavutettavuusvaatimusten mukainen tiedosto keskeneräisen asian hoitamiseen tai jos ne ovat asioinnin hoitamiseksi oleellisia, ottakaa yhteyttä palautelomakkeella ja pyytäkää tiedostosta saavutettavuusvaatimukset täyttävä tiedosto.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen verkkosivuillamme?

Jos huomaat verkkosivuilla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli verkkosivuston ylläpitäjälle. Teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi. Ota yhteyttä meihin palautelomakkeella tai sähköpostilla kirjaamo(at)kalliopp.fi. Vastauksessamme voi mennä 14 päivää.

Valvontaviranomainen

Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000